قیمت کاشی سرامیک

  • ۰
  • ۰

کاشی چیست

واژه کاشی یا Tile از یک لغت فرانسوی به نام Tuile مشتق شده‌است که خود آن نیز از واژه لاتین تگولا Tegula نشأت گرفته و به معنای کاشی پشت‌بام پخته شده از گل رس پخته‌شده  می‌باشد.
در واقع در گفتگوهای رایج روزمره کاشی را به یکی از مصالح ساختمانی می‌گویند که عموما به شکل مربع یا مستطیل نازک یا اشکال پیچیده‌تر با ضخامت کاشی چیست چند میلیمتر و متشکل از مواد سخت مانند سنگ، فلز، شیشه و ... می‌باشد. کاشی‌ها برای پوشش سقف‌ها، کف، دیوار و یا سطوح دیگر به عنوان کالای تزئینی مورد استفاده قرار می‌گیرند. 
تولید اولین کاشی‌ها به دوران باستان، از جمله مصری‌ها، بابلی‌ها و آشوری‌ها بر می‌گردد. اگر تا به حال به آثار باستانی مصر که قدمت آن ها ممکن است به بیش از 2600 سال نیز برسد دقت کرده باشید، در می‌یابید که در نمای آن‌ها از کاشی‌های کوچک رنگارنگ بسیار زیادی استفاده شده‌است.
سال‌ها بعد، تقریبا اوایل قرن بیستم، با اختراع یک کوره تونلی شکل که حدود 1910 ربات جهت برنامه‌ریزی تولید کاشی به آن متصل بودند، برای اولین‌بار تولید انبوه کاشی به صورت صنعتی، انجام شد و از آن لحظه به بعد تولید انواع کاشی‌ها در کشورهای بزرگ اروپایی و ایالات متحده آغاز شد تا جایی که امروزه تولید کاشی در اکثر جوامع به صورت اتوماتیک صورت می‌گیرد.
واژه کاشی برای اولین بار در شهر کاشان انتخاب شد که از اوایل دوران اسلام به عنوان مرکز صنعت سفال سازی مشهور بود.

کاشی ها انواع مختلفی دارند که بر حسب کاربری فضای شما (مسکونی، تجاری، فروشگاهی، نمای ساختمانی و ... ) مورد استفاده قرار می‌گیرند. انواع کاشی ها عبارتند از:

1. کاشی سنگی
2. کاشی موزاییکی
3. کاشی سرامیکی
4. کاشی پرسلان
5. کاشی ویترای
6. کاشی لعابی
7. کاشی بهداشتی (ملزومات سرویس بهداشتی و حمام- مانند: روشویی، کاسه توالت، توالت فرنگی، وان و ...)
8. کاشی معدنی
9. کاشی آکوستیک سقفی
10. کاشی های پخت سوم ( اسلامی، مینیاتوری و ... )
11. کاشی شیشه ای
12. کاشی تزئینی و آجرهای رنگی
13. کاشی چاپ دیجیتال
14. کاشی ضد اسید

کاشی‌ها به دلیل اینکه از مواد معدنی و طبیعی (شیشه، خاک رس، ماسه، خرده سنگ و ... ) ساخته شده و این مواد اغلب با سایر مواد بازیافتی ترکیب‌ می‌شوند، جزو گروه کالا‌‌های سبز محسوب شده، بسیار با طبیعت سازگار بوده و قابل بازیافت‌ می‌باشند.
مورد بعدی این که کارخانجات کاشی، برخلاف سایر انواع کفپوش یا دیوارپوش‌ها نیازی به استفاده از مواد شیمیایی سنگین و یا سایر مواد مضر ندارند. مثلا برای ساخت پارکت و لمینیت‌ها تعداد درختان زیادی قطع شده و از مواد شیمیایی دیگری نیز در روند تولید آن‌ها استفاده نماییم.
از دیگر مزایای طبیعی بودن مواد تشکیل دهنده کاشی این است که:
1. به شما حس طبیعت و طبیعی بودن را‌ می‌دهند (مخصوصا در کاشی‌‌های سنگی این حس بیشتر انتقال پیدا‌ می‌کند)
2. باعث آلرژی یا حساسیت شما و سایر افرادی که در آن جا ساکن هستند، نمی‌شوند
3. قابل بازیافت هستند. یعنی به راحتی در آسیاب‌‌های مخصوص خورد شده و برای تولیدات جدید کاشی و سرامیک استفاده‌ می‌شوند.

با توجه به اینکه خمیر کاشی در فرآیند تولید فشرده و سپس پخته‌ می‌شود؛ بسیار متراکم بوده و هیچ چیزی در آن‌ها نفوذ نمی‌کند به گونه‌ای که حتی گرد و غبار داخل هوا، که بر روی سطح آن‌ها می‌نشیند و به راحتی قابل مشاهده است. در نتیجه کاشی‌ها به مراقبت خاصی احتیاج ندارند و به وسیله یک جاروبرقی‌ می‌توان سطح آن‌ها را به راحتی تمیز کرد و یا با آب و یک دستمال یا یک تی خیس، تمیز شده و مثل روز اول برق‌ می‌زند. البته این خاصیت نفوذ‌ناپذیری کاشی ها، علاوه بر مواد جامد و مایع بلکه در رابطه با گازها نیز صدق‌ می‌کند، یعنی اگر شما برای 50 سال پیاپی هم از کاشی استفاده کنید، ذره‌ای بوی آن محیط را به خود جذب نمی‌کند و در خود نگه نمی‌دارد.
همچنین کاشی‌ها نه تنها هیچ ذره‌ای را از محیط اطراف به خود جذب نمی‌کنند، بلکه ترکیبات آن‌ها به گونه‌ای است که ذرات گاز آلرژی زا مانند رنگ، بو، و ... را نیز از خود تولید یا دفع نمی‌کنند. بنابراین کالای بسیار مناسبی برای منازل افرادی هستند که به مواد شیمیایی مختلف حساسیت دارند.

کاشی‌ها با توجه به اینکه انواع مختلفی دارند، از میزان مقاومت‌های متفاوتی نیز برخوردار‌ می‌باشند، اما به طور کلی کاشی‌ها نسبت به سایر کفپوش‌ها مثل پارکت، لمینیت و یا سایر دیوارپوش‌ها (مثل کاغذ دیواری، رنگ، گچ، محصولات پی‌وی‌سی و ...) دوام بالاتری دارند.
همچنین کاشی‌ها اگر در شرایط صحیح ساخته بشوند، نسبت به نفوذ حشرات، آب و رطوبت، سایر مواد مقاوم بوده و به عنوان یک کالای زینتی ماندگار شناخته‌ می‌شوند. بنابراین شما‌ می‌توانید با خیال راحت کاشی را نصب نموده و بیش از 30 سال از آن استفاده کنید و مطمئن باشید نیازی به تعویض ندارد، مگر اینکه به وسیله یک جسم سخت ضربه بخورد و آسیب ببیند که در آن صورت نیز شما‌ می‌توانید با کمک از افراد حرفه‌ای و متخصص در حوزه نصب و اجرای کاشی، صرفا همان کاشی آسیب دیده را تعویض نمایید.
جهت نصب انواع کاشی به دیوار یا زمین، یک ملات ترکیبی از سیمان ماسه و آب را در یک ظرف (که اصطلاحا به آن استانبولی می‌گویند) را تهیه کرده و از این ماده تهیه شده به عنوان چسب کاشی، جهت چسباندن کاشی به دیوار یا زمین و همچنین پر کردن درز‌‌های بین کاشی هایی که رکتیفای نشده اند، استفاده‌ می‌شود.
در سال‌های اخیر چندین توع چسب صنعتی کاشی سرامیک تولید شده است که فرآیند نصب کاشی را بیش از پیش راحت کرده‌است، تا جایی که از آن ها می‌توان در فرآیند بازسازی منازل و ساختمان‌ها جهت چسباندن کاشی‌های جدید بر روی کاشی‌های قدیمی استفاده کرد.

  • ۰۰/۰۴/۱۴
  • kashi kashii

نظرات (۱)

۝۝۝۝♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥۝۝۝۝

۝۝۝۝♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥۝۝۝۝

هم میهن ارجمند! درود فراوان!

 با هدف توانمند سازی فرهنگ ملی و پاسداری از یکپارچگی ایران کهن

"وب بر شاخسار سخن "

هر ماه دو یادداشت ملی میهنی را به هموطنان عزیز پیشکش می کند.

خواهشمنداست ضمن مطالعه، آن را به ده نفر از هم میهنان ارسال نمایید.

 

آدرس ها:

 

http://payam-ghanoun.ir/

http://payam-chanoun.blogfa.com/

 

[گل]

۝۝۝۝♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥۝۝۝۝

۝۝۝۝♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥۝۝۝۝

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی